Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékkategóriák

Egyedi faragványok

Ebben a kategóriában olyan egyedi faragott tárgyakat találsz, amelyek kézzel készülnek különleges technikával. A faragványok lehetnek rózsakvarc, labradorit, szeptária vagy malachit ásványokból és szív, angyal, elefánt formában készültek, és rendkívül részletgazdagok és egyedi dizájnnal rendelkeznek. Ideális díszítőelemek lehetnek otthonodban, vagy remek ajándékok lehetnek szeretteidnek. Válogass a különböző stílusok közül és találd meg az ideális egyedi faragványt a webáruházunkban!
Rendezés:

A kalcedon látványa szívig ér

A kalcedon egy különleges és sokoldalú ásvány, ami számos formában és színben elérhető, így rendkívül népszerű a gyűjtők, az ékszerkészítők és persze az ásványokért rajongók körében. Általánosan a kvarc családjába tartozik, mikrokristályos formában jelenik meg, ami finom, tejes vagy opálos külsőt kölcsönöz neki. A színvilága igen változatos, előfordulhat fehér, szürke, rózsaszín, kék árnyalatban is. A kalcedon hagyományosan a nyugalom és a béke köveként ismert, hiszen úgy tartják, hogy segítheti csillapítani az érzelmeket és elősegítheti a belső béke állapotát. Emellett a kommunikációt és az önkifejezést is támogathatja, így gyakran használják meditációhoz vagy torokcsakra harmonizálására.

Az ásvány fizikumra ható tulajdonságai között szerepel, hogy segíthet a légzőszervi problémák és a torokfájás enyhítésében, valamint elősegítheti az optimális emésztést és csökkentheti a gyulladásos állapotokat. A kalcedon megmunkálásának kínálatában szerepelnek ékszerek, dísztárgyak, valamint spirituális eszközök. Az egyedi textúrája és színkavalkádja miatt különösen kedvelt az egyedi ékszerkészítés terén. A különböző formák, mint például a marokkövek, medálok, gyűrűkövek vagy akár dísztárgyak, mint a szív alakú darabok, mind hozzájárulnak az ásvány sokrétűségéhez és varázsához. A csúcsos szív alakú marokkő nemcsak a szépségével, hanem a pozitív energetikai hatásával is kiemelkedik a termékek közül. Kiváló meglepetés mindazoknak, akik a természetes szépséget és a finom energetikai tulajdonságokat egyaránt értékelik. Tény: a kalcedon különleges helyet foglal el a természetes kincsek világában.