Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékkategóriák

6 mm-es szálak

Rendezés:

Alkoss csodás ékszereket ásványgolyókból!

A csodás ékszerek megalkotása igazán kreatív és örömteli elfoglaltság, amit hobbiként vagy terápiás jelleggel is űzhetünk. Bárhogy is legyen, szívet melengető érzés lesz, ahogy a kétkezi munkánkból egyedi alkotások születnek. A 6 mm-es szálak kb. 64-66 db golyót tartalmaznak, ami már egy nyaklánc készítéséhez is elegendő lehet.

Engedd szabadjára a fantáziádat!

Az ékszerkészítés lehetőséget ad arra, hogy kikapcsolódjunk, elfelejtsük a mindennapi gondjainkat és szabad áramlást engedjünk a kreativitásunknak. Kipróbálhatunk különböző technikákat és az alapanyagok tekintetében is bátran kísérletezhetünk. Felhasználhatjuk például a 6 mm-es szálakra felfűzött ásványgolyókat, amiket aztán kedvünk szerint kombinálhatunk egymással. A szálakon lévő 6 mm átmérőjű ásványgolyók a természetességükkel, egyedi színvilágukkal nagyon különleges látványt nyújtanak. Nemcsak a szépségük, hanem a testre és lélekre kifejtett hatásuk miatt is érdemes viselni azokat. Mindegyiknek megvan a sajátos tulajdonsága, energiája, amivel egy adott testtájékra vagy életterületre hat.

A 6 mm-es szálak többféle kivitelben is elérhetőek nálunk, attól függően, hogy milyen ásványgolyók vannak felfűzve rájuk. Mit szólnál egy csodás lávakő, hermatit vagy jáspis ékszerhez, amit bármikor viselhetsz vagy amivel megajándékozol egy olyan személyt, aki fontos számodra? Az ásványgolyókat úgy fűzheted egymás mellé, ahogy tetszik, az elkészült alkotás értékéhez pedig az is hozzá fog adni, hogy saját kezűleg hoztad létre, nem sajnálva rá az időt, energiát.