Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékkategóriák

Marokkövek A-K

A Marokkövek A-K kategóriában megtalálhatóak különböző alakú és színű marokkövek, melyek ideálisak kristálygyűjtőknek, dekoráció céljára vagy akár spirituális gyakorlatokhoz is. A kínálatban szerepelnek egyedi megjelenésű drágakövek, például ametiszt, akvamarin, amazonit, hegyikristály, holdkő és sok más. Ezek között vannak egyedi csiszolású kövek is. Ezek a marokkövek tökéletesek lehetnek ajándékként valaki számára, aki érdeklődik az ásványok iránt, vagy aki szereti a természet szépségét és gyógyító erejét. A Marokkövek A-K kategóriájában biztosan találsz majd olyan darabot, amely megfelel az ízlésednek és szükségleteidnek is. Legyen az otthonodban, az irodádban vagy éppen nálad mindig a zsebedben, ezek a marokkövek bármelyik helyen felemelhetik a rezgéseket és egyben harmóniát is teremthetnek.
Rendezés:

Mire és miért jó a marokkő?

A marokkő sokak szemében haszontalannak tűnik, vagy legalábbis megfejthetetlennek hat, hogy mi az előnye. Ugyanakkor, akik jártasak az ásványok birodalmában, már tudják, a marokkő számtalan módon képes segíteni, támogatni az előrehaladást mind fizikai, mind lelki szinten. A kínálatunkban megannyi ásványból készült variáció megvásárolható. Az, hogy melyik a legszebb, a malachit, az ametiszt vagy éppen a labradorit, egyénileg érdemes mérlegelni. Annál is inkább, mert ez a pár említett kőzet csupán a jéghegy csúcsa. Viszont, amit mindenképpen ildomos a használatáról tudni, hogy tényleg tenyérbe való. Nem dísztárgy, ahogy azt sokan gondolják, és amire a szépsége következtetni enged. Ténylegesen arra teremtetett, hogy a markokban végezze.

A speciálisan simára csiszolt ásvány úgy fekszik bele a tenyérbe, hogy a reflexpontokat stimulálja a jelenlétével. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a marokkő rezgései jótékonyan hatnak a fizikumra, és természetesen az energetikán keresztül a lélekre is. A reflexpontok megléte ma már nem kérdéses, ahogy az sem, hogy ezen pontok stimulálása minden tekintetben előnyös a szervezet működésére nézve. Öngyógyító folyamatok indulhatnak el, fizikai problémák oldódhatnak, vagy szűnhetnek meg, fájdalmak csökkenhetnek, blokkok tűnhetnek el. Ezek a hatások szintén nem légből kapottak, hanem kutatottak és bizonyítottak. Viszont az abszolút egyénfüggő, hogy aktuálisan melyik az a marokkő, ami a legtöbbet adhatja. Mert ez sem állandó és főleg nem változatlan. A külső-belső alakulással együtt jár, hogy időszakonként más és más ásványok adhatják a legtöbbet jelentő hozzájárulást.