Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékkategóriák

Energia és masszázs kövek

Az energia és masszázs kövek kategóriájában olyan termékek találhatók, melyek segítségével testünk és lelkünk harmonizálható. Ezek a kövek különböző természetes ásványokból készülnek, és különböző gyógyító, energetizáló vagy masszázs hatásokkal rendelkeznek. Ide tartoznak például különböző ásvány csúcsok, görgős masszírozó eszközök és enyhén domború felületű masszázs szappan formára csiszolt kövek, melyek különböző színűek és alakúak lehetnek, illetve sima és gömb alakú masszázskövek is, melyek segítenek ellazulni és oldani a feszültségeket. Ezek a termékek kiválóak lehetnek mély relaxációhoz, meditációhoz vagy masszázshoz, és segíthetnek egyensúlyba hozni a testet és a lelket. Böngésszen a kategóriában található termékek között, és válassza ki azt, amelyik a leginkább vonzza Önt!
Rendezés:

A masszázs kövek minden szinten kényeztetnek

A görgős, a rövidebb, illetve hosszabb rúd, hogy csak a legkedveltebb masszázs kövek fajtáit említsük, magukban hordozzák mindazokat az előnyöket, amiket az ásványok a természetükből adódóan tartogatnak. Egy nagyon szemléletes hasonlat szerint a kövek a Föld gerincét, csontozatát alkotják, akárcsak a mi esetünkben a gerincünket felépítő csigolyák, valamint a vázrendszerünk tartását adó csontok. Az biztos, hogy a masszázs kövek pozitív hatásai sokkalta összetettebbek, mint ahogy azt a legtöbben gondolnák. De ez még nem jelenti azt, hogy pusztán, mint funkcionális kellékek ne állnák meg a helyüket. Az más lapra tartozik, hogy túl a praktikumon, valamint a belőle fakadó fizikai hatásokon, egyéb, az ásványok rezgéséből, az általuk hordozott üzenetekből megannyi egyéb pozitívum is lecsatornázható mind a lélek, mind a test szintjén.

Az, hogy jáspis, jáde vagy éppen obszidián a választott variáció, már abszolút egyénfüggő. Valójában mindegyiknek megvan a maga jótékony tulajdonsága, amivel érdemes élni. Így idővel, többek között a kínálatunk termékeire vonatkozó kedvező áraknak hála, érdemes minél több fajtát beszerezni, és mindig azokat alkalmazni, amik aktuálisan a legtöbbet adhatják. Az ásványok a fizikai jellemvonásaikból adódóan nem veszítenek értékükből, de természetesen a használatuk, valamint a tisztításuk például vízzel vagy fénnyel odafigyelést követel. A masszázs kövek otthon, saját kezűleg is alkalmazhatóak a nap bármely szakában, amikor jól esik és azokon a részeken, amelyek aktuálisan a leginkább kívánják a gondoskodást. Az oldalunkról csak magas minőségű ásványok szerezhetőek be.